Leica Proveo

Operatiemicroscopen voor Oogheelkunde

De Leica operatiemicroscoop dankt zijn naam niet alleen aan zijn degelijkheid, maar vooral aan het superieure kijksysteem en bedieningsgemak. Naast een haarscherp beeld heeft de microscoop de mogelijkheid om de bediening vergaand te personaliseren. Het unieke Leica Low Light concept op basis van directe halogeenverlichting zorgt ervoor dat u met zo weinig mogelijk licht optimaal kunt werken.

Kosteloze proefplaatsing & training

Rockmed adviseert u graag en verzorgt desgewenst een kosteloze proefplaatsing, inclusief instructie en begeleiding van een productspecialist. Ook aanvullende trainingen zijn beschikbaar.

Meer info

Leica Proveo 8

Microscoop voor Oogheelkunde

Klik op de afbeelding voor meer beelden

Het nieuwe Proveo platform gaat verder dan conventionele visualisatie. Innovatieve optische technologie zorgt voor consistente en compromisloze beelden voor voor-en achtersegment chirurgie. Verleg de grenzen van het gezichtsvermogen dankzij superieure beeldkwaliteit en ongekende mogelijkheden. Nu en in de toekomt.

De Proveo levert een stabiele, heldere rood reflex tijdens phaco emulsification. De coax 4 verlichting, op basis van vier individuele coaxiale lichtbundels en verstelbare verlichtingsdiameter, zorgt voor een nieuwe optische ontwikkeling.

- Loodrechte optische benadering van de retina
- Gelijke optische prestaties voor elke lichtbundel
- Directe rood reflex voor alle waarnemers
- Verstelbare verlichtingsdiameter