Over Rockmed

Rockmed: exclusief distribiteur van Leica Microsystems in Nederland

Al meer dan een kwart eeuw levert Rockmed de meest innovatieve en kwalitatieve artikelen aan oogheelkundige specialisten, variŽrend van disposables en instrumentarium tot en met diagnostische apparatuur. Sinds 2015 is Rockmed ook exclusief distributeur van operatiemicroscopen van Leica Microsystems in Nederland. Niet alleen voor Oogheelkunde, maar ook voor Spinale & Neurochirurgie, Keel-, Neus-, Oorheelkunde, Plastische chirurgie en Gynaecologie & Urologie.

Exclusief distributeur van Leica Microsystems

Sinds 2015 is Rockmed exclusief distributeur van operatiemicroscopen van Leica Microsystems in Nederland. Al langere tijd waren wij op zoek naar mogelijkheden om ons productportfolio uit te breiden met innovatieve en kwalitatief hoogstaande operatiemicroscopen. Met Leica Microsystems is die wens vervuld.

Innovation, education, cooperation

Onze kernwaarden zijn innovation, education en cooperation. Innovation: wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en oplossingen om uw werk beter en efficiŽnter te maken. Education: wij leveren niet alleen producten, wij zorgen ook voor een gedegen opleiding, instructie en training. Cooperation: wij werken met onze klanten samen, investeren in langdurige relaties en trekken intensief met onze klanten op. Zowel op de OK als daarbuiten.

Onze medewerkers

Alle medewerkers van Rockmed zijn uitstekend opgeleid en hebben meerdere jaren ervaring in de medische/oogheelkundige branche. Wij volgen continu aanvullende opleidingen en trainingen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en al uw inhoudelijke vragen perfect kunnen beantwoorden.

cooperation
"Meer dan 25 jaar ervaring en expertise in de medische oogzorg."