Kosteloze proefplaatsing & training

Kosteloze proefplaatsing & aanvullende gebruikerstrainingen

Als u kiest voor een operatiemicroscoop van Leica Microsystems, kunt u rekenen op superieure optiek, innovatieve technologie en ultiem bedieningsgemak. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de bedieningsmogelijkheden van uw microscoop vergaand te personaliseren. Mooie woorden natuurlijk, maar hoe werkt dat in praktijk?

Kosteloze proefplaatsing

Wij vinden het belangrijk dat u de goede keuze maakt als u een nieuwe operatiemicroscoop wilt aanschaffen. Na een oriŽnterend gesprek laten we u graag in uw dagelijkse werkomgeving kennismaken met onze apparatuur. U krijgt de microscoop twee weken op proef en een van onze productspecialisten verzorgt een uitgebreide instructie en begeleidt u gedurende de proefperiode. Na afloop van de proefperiode evalueren we uw ervaringen.

education

Gebruikerstraining specialisten & assistenten

Als u besluit te gaan werken met een nieuwe operatiemicroscoop van Leica Microsystems, kunt u rekenen op onze uitgebreide support. Dat begint met een installatie, een uitgebreide demonstratie en een intensieve training on the job voor u als specialist en voor uw OK-team. Daarna staan we u terzijde bij het programmeren van uw persoonlijke gebruikersinstellingen.

Gebruikerstraining ter optimalisatie

Als u na verloop van tijd bemerkt dat uw instellingen geoptimaliseerd of aangepast moeten worden of als u de opbouw van de microscoop anders wilt, helpen we u graag. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of innovaties voor uw operatiemicroscoop beschikbaar, dan informeren wij u hier direct over. Zoals eerder gezegd: wij houden contact en werken graag met u samen aan optimale resultaten.