FAQ

Wie is Rockmed eigenlijk?

Sinds 2015 is Rockmed exclusief distributeur van operatiemicroscopen van Leica Microsystems in Nederland. Al meer dan 25 jaar levert Rockmed de meest innovatieve en kwalitatieve artikelen aan oogheelkundige specialisten. 

Waar staan jullie voor?

Onze kernwaarden zijn innovation, education en cooperation. Innovation: wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en oplossingen om uw werk beter en efficiënter te maken. Education: wij leveren niet alleen producten, wij zorgen ook voor een gedegen opleiding, instructie en training. Cooperation: wij werken met onze klanten samen, investeren in langdurige relaties en trekken intensief met onze klanten op. Zowel op de OK als daarbuiten.

Waarom kan ik niet rechtstreeks bij Leica Microsystems kopen?

Begin 2015 is Leica Microsystems gestopt met de rechtstreekse verkoop van operatiemicroscopen in Nederland. Rockmed heeft toen de exclusieve distributierechten voor Nederland verworven.

Wat houdt een kosteloze proefplaatsing in?

Wij vinden het belangrijk dat u de goede keuze maakt als u een nieuwe operatiemicroscoop overweegt. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van Leica Microsystems, laten we u graag in uw dagelijkse werkomgeving kennismaken met onze apparatuur. U krijgt de operatiemicroscoop twee weken kosteloos op proef en een van onze productspecialisten geeft een instructie en begeleidt u gedurende de proefperiode. Lees meer

Zijn er ook aanvullende trainingen beschikbaar?

Natuurlijk! Education is een van onze kernwaarden. En bovendien vinden wij het belangrijk dat u alle mogelijkheden van uw operatiemicroscoop optimaal benut. Aanvullende trainingen voor uzelf, collega specialisten of OK-medewerkers zijn dan ook volop beschikbaar. Lees meer

Veelgestelde vragen